ONLINE AGENDA ZONDER MAANDELIJKSE KOSTEN

Diensten

onze diensten

Onze Diensten

One Page Site

De geloofwaardigheid van uw bedrijf zal toenemen dankzij uw website. Uw bedrijf krijgt daardoor een unieke persoonlijkheid. Een website van één pagina is de beste manier om klanten een overzicht te geven van wie u bent en waar u voor staat. Het is kort maar effectief.

Website

Bent u een ondernemer die snel online gevonden wil worden? Dan is een website het ideale antwoord. Klanten worden steeds bewuster van hun winkelpartners. Wie is de eigenaar van dit bedrijf en wat beweegt hem? Welke diensten en goederen biedt het bedrijf aan en waar kan men daar meer over te weten komen? U bepaalt welke informatie op de website wordt weergegeven.

Webshop

Nog nooit was het runnen van een online winkel zo eenvoudig. Real-time verkoopmonitoring, toevoegen/verwijderen van producten en vele andere functies!

Online Agenda

Voor u waren er nagelsalons, kapsalons en zelfs hondentrimsalons! In de huidige cultuur is het bijna vanzelfsprekend dat elke activiteit een vast tijdstip heeft. Waarom een omvangrijke reserveringslijst bijhouden als alles snel en gemakkelijk via een app kan? En dat zonder maandelijkse kosten!

Snel bestellen

Heeft u al een bepaald doel voor ogen en heeft u snel een one page website, website of webshop nodig? Geef de gewenste einddatum op tijdens het invullen van onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op!